Wat anderen zeggen over de begeleiding van Sonja


Ervaring Dit ben ik traject
Ervaring werken met Sonja
Ervaring dit ben ik traject
Ervaring hypnotherapie

Vanessa Bender

Een aantal vervelende gebeurtenissen zorgden ervoor dat ik vastliep in het leven. Ik heb er toen voor gekozen om bij Sonja hypnose-sessies te ondergaan. De energie van Sonja is ontzettend prettig en ik voelde me meteen op mijn gemak bij haar. Sonja stelt de juiste vragen die mij aan het denken hebben gezet en waardevolle inzichten hebben gegeven. Ik kwam ontspannen en als herboren uit de sessies.

Dank je wel Sonja!

 

 

Marjolein

Inmiddels is het denk ik een maand of 2 geleden dat ik mijn laatste sessie had.
Hoe moeilijk en hoe heftig het pas ook was, die laatste sessie was zo prachtig.
inmiddels krijg ik van alle kanten terug dat er een duidelijk verschil merkbaar is in mijn gedrag, dat ik rustiger en zelfverzekerder overkom, meer lach en meer plezier lijk te hebben.
Als kers op de taart heb ik zelfs durven soliciteren, gewoon omdat ik weet dat ik meer kan.
Het feit dat ik me trots voel op wat ik heb bereikt is volledig nieuw maar dank ik wel aan deze emotionele reis waarin ik werkelijk heb kunnen kijken naar wie ik ben en hoe ik over mezelf dacht.
Dank je wel Sonja, voor deze ervaringen ik weet waar ik heen kan als ik ooit nog vastloop

 

S.

Na mijn gewelddadige relatie heb ik lang niet goed kunnen slapen. Ik werd vaak gillend wakker en sliep daarna niet meer door het gepieker. Eerdere therapieën hebben niets geholpen omdat ik niet durfde her te beleven. Ik heb zo veel geprobeerd en had bijna de hoop opgegeven. Totdat ik op Sonja haar therapie werd gewezen. Nu slaap ik vele malen beter en pieker niet meer. Ik heb nu tijd over :-)

 

Anke de V.

Tijdens mijn moeizame en pijnlijke jeugd heb ik nooit geleerd van mezelf of anderen te houden, hier kreeg ik steeds meer fysieke en mentale last van. Sonja heeft met dit traject flink wat bagage opgeruimd. Ondertussen sta ik veel positiever en blijer in het leven. Dank je wel!

 

Ilyona krazpec

Ik dacht alles verwerkt te hebben maar door een bepaalde gebeurtenis wist ik de laatste tijd niet goed meer wat ik wilde. Ik zat niet meer op mijn plek bij mijn werk en thuis was het ook vervelend. Ik had het gevoel dat niemand mij begreep. Na een paar gesprekken vielen de puzzelstukjes op zijn plaats en wist ik waarmee ik aan de slag moest

 

Josje P..

Nadat ik vorig jaar iets traumatisch heb meegemaakt was mijn vertrouwen in mensen verdwenen, vooral het vertrouwen in vreemde mannen. Ik durfde niet alleen de straat op en als het donker werd ging ik helemaal niet meer naar buiten. De afgelopen weken heeft mijn leven weer zin gekregen en durf ik meer en vaker naar buiten. Wauw, deze uitkomst had ik nooit durven dromen. Dank je wel!

 

Bianca Langeveld.

Door mijn heftige jeugd bleef ik moeite houden met het vertrouwen van mensen. Dit traject heeft mij veel inzichten gegeven mede dankzij de fijne en goede begeleiding. Ik voelde mij echt vertrouwd en veilig bij Sonja.

 

J.

Na verschillende hulpverleners gezien te hebben was ik hier wel klaar mee. Niemand kon mij toch helpen. Totdat ik in gesprek kwam met Sonja. Ze doet haar werk op een oprechte en respectvolle wijze met veel aandacht voor mij. Sonja neemt de tijd, eventueel ook voor een stukje nazorg. Ik heb de sessies bij haar als waardevol en ondersteunend ervaren.

 

Karin Noppe.

Toen ik eindelijk mijn partner durfde te verlaten dacht ik dat ik verlost was van de mishandeling en verkrachtingen. Niets was minder waar. Natuurlijk slijt het gevoel wel en heb ik nu een fijn gezin met mijn man (waarmee ik al 15 jaar samen ben). De laatste tijd merkte ik dat mijn ex weer veel in mijn hoofd zat. Een bepaald liedje of reclame op tv bracht mij telkens weer terug.  Op aanraden van mijn man kwam ik bij Sonja terecht. Na afloop van het traject zei mijn man blij te zijn dat ze de oude “ik” weer terug heeft

 

Sanne.

Het misbruik in mijn jeugd heeft ervoor gezorgd dat ik veel buiten mijn eigen lichaam leefde. Ik was er wel en ook weer niet. Ik ging stoïcijns door het leven. Na dit traject kan ik mijn eigen kinderen en man de liefde en aandacht geven die zij verdienen. Nu voel ik opeens heel veel meer. Dat is gek, dit heb ik sinds mijn kinderjaren niet meer gehad. Het geeft een fijn gevoel in mijn lijf.

 


ervaring Groei&Meer
review Groei&Meer

Ook een recensie achter laten?

Ben je tevreden met het resultaat van onze samenwerking? Zou je dan alsjeblieft jouw ervaring willen delen? Door jouw verhaal kan een ander besluiten om ook de stap te nemen zijn/haar dromen waar te maken en dat zou geweldig zijn!

Alvast ontzettend bedankt!

 

1. Wat was je grootste pijn/ probleem toen je bij me kwam?

 

2. Wat is het grootste leermoment van onze samenwerking, wat was voor jou het meest waardevol en zie je echt als het resultaat van het werken met mij?

 

3. Waarom zou je een ander aanraden om vooral met mij te gaan werken?