Speciaal voor jou


Ik begrijp dat je mogelijk eerst met mij wilt kennismaken op een laagdrempelige manier.

Hiervoor heb ik een aantal producten ontwikkeld die je helpen om meer te ontspannen en waarmee je al gelijk spanning en eventuele ballast kan loslaten.

 


2 ingesproken hypnoses


trauma therapie Groei&Meer

De vervelende gebeurtenis in jouw verleden zorgt ervoor dat je vandaag de dag ongelukkig, angstig, boos en verdrietig bent. Je hebt moeite met het vertrouwen van mensen en je piekert veel. ‘s Nachts lig je vaak wakker en als je dan eindelijk in slaap valt slaap je erg onrustig.

 

Je hebt je voorgenomen hier vandaag iets aan te doen.

 

Voor een extreem lage prijs biedt ik nu tijdelijk deze bijzondere hypnoses aan zodat jij in je eigen vertrouwde omgeving de kracht hiervan, zo vaak als je wilt, kan ervaren. 


Soulkey


Soulkey Groei&Meer

Soulkey is er op gericht om jou de best mogelijke ervaring te geven, dichter bij jezelf, je ziel en bewustzijn te komen en zo te profiteren van een maximum aan zelfontwikkeling.

 

🧡Je weet niet goed welke richting je op wilt in het leven en hebt vragen waar je zelf geen antwoord op weet.

🧡Je hebt het gevoel dat er in je leven iets moet veranderen maar wat?

🧡Sommige (karakter) eigenschappen herken je niet bij directe familie. Of je hebt sinds je geboorte een bepaalde vlek / plek op je lichaam of een bepaalde ziekte / klacht die niemand anders heeft en je wilt weten waar die vandaan komen of wat ze betekenen

🧡Je bent nieuwsgierig naar een vorig leven, wat je daar hebt gedaan, waar en wie je bent geweest

🧡De wens is er om nog een keer met iemand te praten die overleden is

🧡Je wilt graag kennismaken met jouw gids(en) of dit vermoeden bevestigen


Zaterdag zen middag 16 december


Rust en ontspanning

Deze zaterdag zenmiddag staat in het teken van jou, een middag waar je jezelf kan onderdompelen in rust en ontspanning.

Ben jij, na een drukke, heftige periode toe aan een dag waar je helemaal niets hoeft en waar je alleen maar aan jezelf kan en mag denken? Of heb je gewoon de behoefte om een paar uur heerlijk te ontspannen en helemaal niets te hoeven en te moeten...

 

Gedurende de middag (13-17 uur) zullen we afwissend bewegen, laagjes kleding raad ik dan ook aan. Yin, yang, meditatie en ademen wisselen elkaar af.