Soulkey 1

Gepubliceerd op 16 mei 2022 om 15:50

Dit is het verhaal van een soulkey reis

 

Client volgt bij mij een zakelijk coach traject van een aantal maanden. In dit traject zit altijd minimaal 1 soulkey sessie.

Tijdens een soulkey sessie of reis ga je onder hypnose opzoek naar antwoorden op jouw vragen, daarnaast is het mogelijk om hierin een past life regressie te verwerken.

Client had een aantal punten waar ze zakelijk en prive tegenaan liep en waarin ze niet verder kwam. Ze werkt in de zakelijke business maar heeft altijd het gevoel gehad dat er iets niet klopte, ze was niet helemaal happy maar kon niet precies daar de vinger op leggen. Nu zit ze in een zakelijk transitie traject, er moet bezuinigd worden en er is gevraagd of ze na wil denken over haar toekomst. "dit is het moment waarop ik kan en moet onderzoeken wat ik wil met mijn leven, dit is mijn kans!" 

 

Tijdens het traject kwamen we er al achter dat de "harde & zakelijke" wereld niet meer bij haar past, eigenlijk nooit gepast heeft. Ze is vroeger min of meer door haar ouders deze kant op gedwongen omdat je een goede baan moest hebben en zodoende een goed inkomen kon verwerven.

Naarmate ze ouder werd kreeg ze steeds meer ongenoegen over haar werk. Dit heeft direct weerslag op haar privé situatie en haar geluk.

 

Gedurende het traject zijn er een aantal vragen naar ontstaan waar cliënt geen antwoord op wist. Een aantal vragen waren; wat mis ik in mijn leven, waar wordt ik gelukkig van, waarom ben ik zo dienstbaar (ten koste van mijn eigen geluk en gezondheid) en wat is mijn doel in dit leven.

 

Halverwege het traject hebben we een soulkey sessie gepland; tijdens deze sessie kom je o.a.  in een vorig leven (past life regression). Meer info hierover kan je vinden op https://www.groeienmeer.nl/aanbod/hypnotherapie/soulkey 

 

Client kwam tijdens deze past life regression (PLR) uit in de vorige eeuw.  Ze werkte daar als kindermeisje / Gouvernante bij een adellijke familie met aanzien. Hier zorgde ze voor hun 3 kinderen. Ze gaf deze kinderen ook les en leerde zowel de jongen als meisjes dezelfde lessen, al hoewel dat in die tijd zeer ongebruikelijk was. Op een later moment zag ze zichzelf voor een groter "klasje" staan, met dezelfde kinderen maar nu waren en meer kinderen aangeschoven, mogelijk waren dit familieleden of kinderen uit dezelfde buurt.

 

Toen ik tijdens de sessie naar haar gevoel vroeg, kreeg ik een grote glimlach en daarbij de magische woorden "JA, dit ben ik! Dit wil ik doen! DIT heb ik gemist" .

 

Na de sessie hebben we nagepraat en er vielen voor ons allebei puzzelstukjes op hun plaats. 

Nu was cliënt dankbaar voor het zakelijke transitie traject waarin ze beland was. Dit was zo mooi, alles voelde zo goed! Ze had het gevoel te weten waar ze naartoe wilde. Allerlei ideeën kwamen naar boven tot omscholing aan toe.

 

De volgende keer dat we elkaar zagen had ze het een en ander uitgeprint en meegenomen. Thuis gekomen na de Soulkey sessie was ze nog steeds verbaasd over wat ze ervaren had. Nieuwsgierig als ze was is ze, de dagen erna, gaan zoeken op internet naar de namen van de familie, kinderen en woonplaats. Ook haar eigen naar wist ze nog te herinneren (mede omdat ik had meegeschreven). 

Naar eigen zeggen was ze stom verbaasd informatie te kunnen vinden die haar PLR feitelijk onderbouwde. Ze vond zelfs haar eigen sterfdatum. Ook kwam ze een tekening / schilderij tegen van het huis waar ze in dienst was. Al dit "bewijs" en meer had ze meegenomen en dit hebben we uitvoerig besproken. 

 

Nu weken later heeft ze een duidelijk toekomst beeld en visie. Er zijn gesprekken op haar werk gaande en acties worden uitgezet. Thuis gaat het beter omdat haar directe omgeving nu ook beter begrijpt waarom ze bepaalde zaken wel of juist niet doet / op- aanpakt.

 

Ook nieuwsgierig geworden naar een coachtraject kijk dan eens op https://www.groeienmeer.nl/aanbod/coaching/business-coaching. 

 

Heb je vragen - en of opmerkingen n.a.v. deze blog neem rustig contact op

 


Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.