Home » Aanbod » Yoga » Bedrijfsyoga

Bedrijfsyoga

Wilt u uw medewerkers helpen de rust te vinden en vast te houden die zij nu hard nodig hebben?

Dan is bedrijfsyoga de perfecte oplossing,  "ROEP ZE OP HET MATJE".

 

Anderhalf jaar lang hebben veel mensen rustig (of juist in alle hectiek) en voornamelijk thuis hun werk gedaan. Nu de maatregelen worden versoepelt komen ook steeds meer collega’s terug naar kantoor. Naast dat dit gezellig is kan dit ook onrust en drukte met zich meebrengen. Je praat weer bij, ontmoet nieuwe collega’s en er zal opnieuw, onderling, gekeken worden naar jouw werkhouding binnen het team of de afdeling waar je werkzaam bent.

Door het aanbieden van bedrijfsyoga helpt u uw medewerkers voor het vinden en vasthouden van de rust die zij, in deze tijd, zo hard nodig hebben.

Groei&Meer biedt 3 yogavormen aan bij u op locatie; Yin, nidra en stoelyoga. Deze yogavormen zijn hier uitermate geschikt voor, en zijn gedurende de hele dag te volgen mede omdat je tijdens het volgen van deze yoga niet zal transpireren.

Fiscaal voordeel Bedrijfsyoga

De overheid stimuleert bedrijven om te investeren in vitale medewerkers via de werkkostenregeling en de arbo-voorziening. Met de werkkostenregeling (WKR) kan de werkgever een beperkt percentage van de fiscale loonsom besteden aan onbelaste vergoedingen en verstrekkingen. Dit wordt ook wel de vrije ruimte genoemd waar bedrijfsyoga ook onder valt. Hierdoor zijn de kosten die de werkgever maakt voor bedrijfsyoga onbelast.

Ook de arbo-voorziening brengt fiscaal voordeel voor bedrijfsyoga. Deze voorziening gaat over het investeren in de veiligheid en gezondheid van medewerkers. Invulling is breed, van veiligheidsschoenen tot aan een vitaliteitsprogramma, dit valt allemaal onder de arbo-voorziening. Alle kosten die gemaakt worden waar de arbo-voorziening op van toepassing is, blijven onbelast en vallen ook niet in de vrije ruimte

 

Voordelen werknemer

Vermindert angst- en stress gevoelens

Verhoogt de flexibiliteit

Geeft meer energie

Verbetert de ademhaling

Verbetert de nachtrust

Verbetert de stemming

Verbetert geheugen en concentratie

Voordelen werkgever

Verbetert de werksfeer

Draagt positief bij aan teambuilding

Fiscaal aantrekkelijk

Verbetert productiviteit medewerkers

Draagt positief bij aan het verlagen van het ziekteverzuim

Draagt bij aan het verbeteren van de algehele tevredenheid van medewerkers

Benieuwd naar wat wij voor u en uw medewerkers kunnen betekenen? Wij komen graag langs om de wensen en mogelijkheden te bespreken