Home » Aanbod » Hypnotherapie » Trauma therapie

Trauma therapie

Het verwerken van een (of meerdere) trauma ('s), kan een ingrijpende gebeurtenis zijn. Dit is een intensief traject en kan veel tijd (en geld) kosten. Groei&Meer werkt bij trauma verwerking met de TCT, Trauma Collaps Technique. Deze therapie is ontwikkeld door Martin Castor.

 

Met TCT kan iedereen trauma's, PTSS, angsten, depressies & MEER verwerken, zelfs zonder hiervoor in het echte trauma te duiken. Je hoeft het trauma niet her te beleven, hoe fijn is dat! TCT zorgt voor een veilige manier van herkadering, met extractie van positieve hulpbronnen die in de hersenen gecreëerd worden. Oude patronen en ankers zullen worden opgelost, nieuwe neurale verbindingen worden gevormd en positief gedrag zal worden gecreëerd. 

 

Op deze manier zal de TCT de nodige wijzigingen aanbrengen die nodig zijn om het trauma los te laten, volledig op basis van jouw hulpbronnen. Hierdoor zal er geen terugval of verborgen/ vergeten gebieden van het trauma meer zijn. Er zal ook emotionele bevrijding zijn, er zullen nieuwe inzichten en een beter levens perspectief/ doel zijn, dit alles kan veelal in 1 sessie plaatsvinden.

 

De oplossing is niet om het trauma te begrijpen en een oplossing te creëren. De oplossing is om tot een juiste realiteit en hulpbronnen te komen en het terug brengen van de krachtige persoon die jij echt bent!