Soulkey

De Soulkey therapie is een combinatie van exclusieve technieken en methodes, die sinds 2002 door Martin Castor zijn (door) ontwikkeld middels regressietherapie, zielenreizen en hypnose sessies over het huidige leven en over het leven tussen de levens. Dit maakt de Soulkey een multi-therapie die verschillende benaderingen en uitkomsten heeft. Waar jij beland voor het verkrijgen van je informatie maakt niet uit, het zal altijd in jouw voordeel zijn.

Soulkey is er op gericht om jou de best mogelijke ervaring te geven, dichter bij je ziel en bewustzijn te komen en zodoende te profiteren van een maximum aan zelfontwikkeling.

 

Voorbereiding

Ruim voor de sessie zal ik je vragen om na te denken op welke vragen je antwoord wil hebben. Tijdens de sessie wordt je begeleid hier antwoorden op te vinden. Voorbeelden van vragen zijn bijv;

- Wat is mijn doel in dit leven

- Waarom heb ik financiële problemen

- Waarom kom ik altijd dezelfde mannen of vrouwen tegen

- Hoe komt het dat ik ....... (een bepaalde kwaal of ziekte) heb

- en ga zo maar door, alle vragen waar jij antwoord op wil hebben kan je stellen

 

Wat kan ik verwachten

Tijdens de Soulkey therapie kom je in regressie van vorige levens (Advanced Past Life Regression), je reist tussen levens waar iets moet, mag gebeuren of waar je antwoorden krijgt (Life Between Life) en je krijgt toegang tot je ziel (Soul access). 

Hieronder enkele aspecten van wat je zou kunnen ervaren;

- vorig leven

- loslaten van denkpatronen /  lichamelijke klachten

- verduidelijking van situaties en keuze in dit leven

- wie is mijn (spirituele) gids

- ontmoeting met overleden 

- inzicht in jouw echte missie in dit leven

- fysieke en mentale opluchting en groei

- verbreken van karmische banden

- kennis van je zielsbedoeling en zielskennis

- &meer............

 

Een enkele sessie duurt gemiddeld zo'n 3 uur en kost € 295,- . Om diverse redenen kan het voorkomen dat je niet alle antwoorden hebt kunnen achterhalen in 1 sessie. Een tweede of zelfs derde sessie is dan wenselijk, maar zeker niet verplicht.  Cliënten die meerdere Soulkey sessies ervaren hebben zeggen dat ze elke sessie steeds dieper en verder reizen.

Tijdens de 3e sessie zullen we een iets andere reis maken, waardoor je nog meer in contact kan komen met je ziel en o.a. bij karmische verbanden uit kan komen. Dit kan alleen als je de voorgaande 2 sessie doorlopen hebt.