persoonlijke coaching

Je bent vastgelopen. Je ziet het niet meer zitten. Je bent niet gelukkig. Niet met jezelf, niet met je partner, niet met je werk. Niet met je leven. Dat drukt als een zware last op je. Je herkent jezelf niet meer in wie en wat je nu bent. Maar heb jij jezelf eigenlijk ooit wel gekend?

 

Die onrust die in je zit, die onvrede met je zelf komt ergens vandaan. Dat “ergens” is vaak verdrongen omdat dat de enige manier voor jou is om te overleven. Het overleven houdt een keer op. Lichamelijke klachten, stress, een gevoel van onbehagen, het kunnen allemaal uitingen zijn van krassen en krasjes op je ziel die je in jouw leven hebt opgelopen. Deze beschadigingen als mishandeling, seksueel misbruik of psychische mishandeling hebben grote invloed op wie jij bent en wat je doet. Vaak uiten krassen zich in aanpassingsproblemen maar ook in verslavingen aan drank of drugs. Pas als je weet waar jouw problemen vandaan komen, kun je er wat aan doen.

Jezelf terug vinden

Hiervoor is het nodig dat jij jezelf leert kennen. Dat doe je door naar jouw verleden te kijken. Zowel het bewuste als het onbewuste spelen hierin een belangrijke rol. Maar jij bent je niet bewust van jouw onbewuste verleden, terwijl dat juist een oorzaak kan zijn van hoe jij je nu voelt.

 

Als therapeut/coach kan ik jou helpen jezelf terug te vinden en opnieuw te leren kennen. Hiervoor heb ik verschillende technieken beschikbaar waarbij de hypnotherapie sessie een belangrijk onderdeel is.

Tijdens de sessie stel ik vragen waarop jij antwoord geeft. Die antwoorden komen uit jouw onderbewuste maar jij bent je wel bewust van wat je zegt. Het beschermende omhulsel van jouw bewuste denken dat jou beschermt tegen fysieke en mentale pijn, zorgt er ook voor dat jouw gedrag in stand blijft. Door in het onderbewuste een zaadje te planten kan dat in alle veiligheid groeien. Je gelooft er zelf in en het wordt niet aangevallen door jouw ego.

 

De krassen op jouw ziel kunnen alleen weggepoetst worden als we teruggaan naar de oorzaak. Dat is de plek om de wond weg te halen. Natuurlijk kun je ook pleisters plakken. Daarmee zie je de wond niet meer maar zodra je de pleisters weghaalt, is de wond weer terug. Het is dus beter om de oorzaken van jouw huidige problemen aan te pakken en tot oplossingen te komen.

Zo krijg je antwoord op vragen die je hebt over jezelf. Met deze antwoorden krijg jij inzicht in jezelf, in wie je bent en waarom je doet wat je doet. Van daaruit kun je dan gaan werken aan de veranderingen die nodig zijn om echt jezelf te worden zodat je weer met plezier in het leven staat en kunt genieten.

 

Een hypnotherapiesessie is niet eng. Je houdt de controle over je eigen denken en ik laat je geen gekke dingen doen. Niet voor niets ben ik lid van de Vereniging Hypnose Experience Nederland die onder andere als doel heeft de kennis en de kwaliteit van de aangesloten leden te waarborgen.

TEstimonials

Dimitri- De laatste tijd wist ik niet goed wat ik wilde. zat niet meer op mijn plek bij mijn werk en thuis was het ook vervelend. Na een paar gesprekken vielen de puzzelstukjes op zijn plaats en wist ik waarmee ik aan de slag moest

Aan de slag

Wil jij jezelf terugvinden of beter leren kennen? En ben jij bereid om met jezelf aan de slag te gaan om serieus de veranderingen die je zoekt, voor elkaar te krijgen?

Tijdens het kennismakingsgesprek wil ik graag van jou horen waar jij mee zit en of ik jou daarbij kan helpen. Als ik het idee heb dat ik niet de juiste persoon ben om jou te helpen, dan zal ik mijn twijfels zeker met jou delen. Zonder wederzijds vertrouwen – de klik – is het voor mij niet mogelijk om jou op de juiste manier te helpen.