Home » Aanbod » Coaching » Individuele coaching

Individuele coaching

Wij bieden een uniek coach concept waarin we op holistische wijze kijken naar jou en je omgeving. Daarin bieden we 3 verschillende pakketten waaruit je kan kiezen, voor maximale persoonlijke groei en om ervoor te zorgen dat je zo snel als mogelijk weer goed in je vel zit! Afhankelijk van je vraagstuk en behoefte kunnen we diverse behandelingen, bewegingen en meditaties toevoegen in jouw traject. Het belangrijkste is dat je een grote intrinsieke motivatie hebt om aan jezelf te werken. Het werkt natuurlijk mee als je open staat voor eventuele nieuwe ervaringen zoals bijv. yoga - en meditatie.  Er zijn je al veel mensen voor gegaan met positief resultaat.

Maak gebruik van dit unieke concept als je snel en blijvend resultaat wilt bereiken.  -

 

Uniek concept

Groei&Meer bekijkt jouw coach - en ontwikkelvraag vanuit een holistische visie. Dit betekend dat we kijken naar jou als geheel van binnen- en buiten, maar ook kijken we samen naar jouw omgeving. Omdat wij niet geloven in alleen maar praten en nadenken bieden wij een uniek concept aan waarbij je ook mag ontspannen; mindfulness coachen. Afhankelijk van jouw (ontwikkel) vraag en behoeftes bieden we 3 verschillende pakketten aan. 

Als je niet lekker in je vel zit, om welke reden dan ook, uit dit zich ook in lichamelijke spanning. Daarom bieden wij dit unieke concept van 13 weken aan. Als je "lekker" in je vel zit is het makkelijker om te werken aan je mentale uitdagingen. Met het aangaan van dit unieke concept verkort je het coach traject aanzienlijk, iets wat weer interessant is voor je portemonnee.

Sparkling pakket

- Intake gesprek

- 6 coachgesprekken van ca. 75 min

- 5 x ontspanningsmassage van 60 min

- 2 hypnotherapie sessies

- Mogelijkheid tot contact via WhatsApp

 

investering € 1111,-

 

Groei pakket   (meest gekozen)

- Intake gesprek

- 6 coachgesprekken van ca. 60 min

- 3 x ontspanningsmassage van 60 min

- 11 x deelname (online) yoga lessen of 1        hypnotherapie sessie

 

Investering € 777,-

 

Basis Pakket               

- Intake gesprek

- 4 coach gesprekken van ca.  60 min

- 11 x deelname (online) yoga lessen of 1 hypnotherapie sessie

 

Investering € 444,-

Wordt vaak afgenomen door klanten die niet in de buurt wonen van de praktijk maar wel gebruik willen maken van ons aanbod

Waarom bieden jullie massages aan tijdens dit unieke concept?

Bij Groei&Meer geloven we dat je pas kunt ontwikkelen als je een ontspannen lichaam en geest of mind hebt. Spanning en ongemak uit zich o.a. in lichamelijke klachten als spierspanning, wat zich weer kan uiten in bijvoorbeeld hoofdpijn, buikpijn, rugpijn maar ook in kleine ontstekingen en andere "vage" klachten. Door gedurende dit traject van tijd tot tijd een massage te ontvangen van de gecertifieerde coach ontspant je lichaam waardoor en meer energie geleverd kan worden in de ontwikkeling die je graag wil doormaken. Deze massage en de massagevorm wordt natuurlijk in onderling overleg gegeven. Je kunt denken aan bijv. een ontspanningsmassage maar ook een diepe weefsel massage. Deze vorm wordt vaak toegepast aan het begin van het traject als je bijvoorbeeld bepaalde "knopen" in je spieren hebt zitten door alle spanningen die zich hebben opgehoopt in je spieren. Vaak bevinden deze knopen zich dan in het gebied van je (boven) rug, nek en schouders. Door de intense massage, voor zowel coach als jou, komt er weer goede doorbloeding op deze plekken en zullen deze "knopen", en bijbehorende klachten, na een aantal behandelingen, verdwijnen. Het is niet ongewoon dat je in het begin bijv. 2x per week komt voor een massage en dit afbouwt naar bijv. 1 x per 3 weken. Ook krijg je massage technieken mee die je thuis bij jezelf kunt toepassen. Indien je een partner hebt, die je bij dit proces wilt en kunt betrekken is het ook mogelijk diverse technieken en oefeningen te leren aan jullie samen zodat je thuis ook aan de slag kunt om optimaal te ontspannen.

Tijdens en na het ontvangen van de massage leer je luisteren naar je lichaam. Wat verteld jouw lichaam je, wat heeft jouw lichaam nodig en wat heb jij jouw lichaam te bieden? Voor of na de massage vindt er een coaching gesprek plaats. Dit ook weer om het traject zo efficiënt mogelijk vorm te geven.

Waarom bieden jullie yoga en/ of meditatie aan tijdens dit unieke concept?

Dit doen we niet alleen om te ontspannen maar ook om je lichaam te leren kennen. Vaak zitten mensen vast in hun lichaam, de wil om te veranderen is er wel maar ze weten niet hoe. Doordat je je lichaam en geest altijd of vaak hetzelfde belast, werkt deze op de automatische piloot. Door iets anders te vragen van je lichaam en geest zal je in eerste instantie wat ongemak ervaren. Je  bent dit immers niet gewend. Doorzetten is hier ook echt de sleutel! Je leert je lichaam niet alleen beter kennen maar activeert ook delen van je lichaam en geest die zich eerder in een "slaaptoestand" bevond. Je zult oa merken dat je meer energie krijgt en meer en andere inzichten ontvangt. 

De coach van Groei&Meer geeft wekelijks yoga- en meditatielessen hier kan vanuit het traject (online) bij aansluiten. Omdat we meerdere lessen per week geven is er altijd wel een mogelijkheid om aan te sluiten. Mocht dit niet zo zijn zoeken we naar een passende oplossing, samen zullen we deze vinden!

 

De meeste lessen die we geven zijn gericht op het leren kennen van je lichaam- en geest. Gedurende de houdingen worden er door de coach en docent vragen gesteld waardoor je moet nadenken wat er met je lichaam- en geest gebeurt. Tijdens een enkele les werken we ook aan de spieropbouw van ons lichaam. Tijdens het beoefenen van actieve yoga komt er ook serotonine vrij. Dit wordt ook wel het gelukshormoon genoemd. Serotonine zorgt ervoor dat je je beter voelt, het helpt je impulsen te beheersen en het zorgt ervoor dat je beter slaapt. 

Hoe ziet een coachtraject eruit

De coaching heeft alleen kans van slagen als er een goede klik is tussen de coach en de klant, alleen dan kan persoonlijke groei worden gegarandeerd, het eerste gesprek van ca. 30-45 minuten met de coach is daarom altijd kosteloos. Tijdens dit gesprek staat naast de kennismaking ook het vraagstuk centraal. Ook stemmen we af of je behoefte hebt aan een regulier "praat" traject of dat je meer kunt bereiken met ons "unieke concept". Als beide partijen instemmen met een coach traject gaan we van start. Het startpunt en de gewenste eindsituatie wordt geformuleerd, de gespreksfrequentie wordt bepaald evenals het aantal gesprekken en de eventuele behandelingen en beweegsessies.

Afhankelijk van de vraagstelling ontvang je bij een regulier traject ca. 8 gesprekken. Als je gekozen hebt voor een van de 3 pakketten uit ons unieke concept weet je van te voren wat je kunt verwachten

 

Tijdens deze coach gesprekken help ik jou met jouw persoonlijke groei door jou inzicht te geven in patronen en leer je vaardigheden om deze patronen te doorbreken, je zal hier wel hard voor moeten werken en komt soms moeilijke en confronterende situaties tegen. Dit is uiteraard nodig om te groeien, en de reden waarom je opzoek bent gegaan naar coaching…. Het (her) ontdekken van wie je nu eigenlijk bent met je sterke punten en persoonlijke kwaliteiten.

 

Halverwege het coach traject is er een korte evaluatie om te bepalen waar je staat ten opzichte van de eerder gestelde doelen. Op deze manier hebben we beide een goed beeld van de voortgang en jouw persoonlijke groei en beoordelen we of klachten zoals een burn out of het vastlopen in bepaalde bezigheden minder zijn geworden ten opzichte van het begin van het traject.

Ongeveer 4 maanden na het einde van het traject is er nog een afsluitend consult waarin we kijken naar hoe het met je gaat en wat je hebt bereikt

Sparkling pakket

- Intake gesprek

- 6 coachgesprekken van ca. 75 min

- 5 x ontspanningsmassage van 60 min

- 2 hypnotherapie sessies

- Mogelijkheid tot contact via WhatsApp

 

investering € 1111,-

 

Groei pakket   (meest gekozen)

- Intake gesprek

- 6 coachgesprekken van ca. 60 min

- 3 x ontspanningsmassage van 60 min

- 11 x deelname (online) yoga lessen of 1        hypnotherapie sessie

 

Investering € 777,-

 

Basis Pakket               

- Intake gesprek

- 4 coach gesprekken van ca.  60 min

- 11 x deelname (online) yoga lessen of 1 hypnotherapie sessie

 

Investering € 444,-

Wordt vaak afgenomen door klanten die niet in de buurt wonen van de praktijk maar wel gebruik willen maken van ons aanbod

Klantervaringen

  • Als je vastloopt of terug naar je kern wilt is Sonja de persoon waar je moet zijn! Ze begeleidt je heel fijn en door haar ruime kennis kan ze je goed begeleiden in wat je vooruit helpt! Ze is zelf een zachtaardige persoon die je op een prettige manier de spiegel voor kan houden zonder oordeel!   - Zohra - 
  • Bij Sonja een het Groeipakket afgenomen. Erg dankbaar dat ik iemand gevonden heb die niet alleen luistert maar ook kijkt hoe ik weer in contact kan komen met mijn lichaam. Sonja stelt kritische vragen waar ik niet altijd blij mee was, nu achteraf gezien heeft ze wel de pijnpunten aangehaald waarmee ik aan de slag ben gegaan. Een collega heb ik al verwezen naar Sonja.    - Arjan-