ENERGIE VERHOGEND TRAJECT

Elk moment van de dag zendt je trillingen uit. Voel je je gelukkig en blij dan zijn deze trillingen hoog en positief, het geluk lijkt volledig aan jouw zijde te staan. Maar wanneer je bijvoorbeeld depressief of verdrietig bent dan zijn deze trillingen laag en zal je niet veel positieve doelen behalen.

Met dit energie verhogend traject zal je leven veranderen. Je hebt vast wel een droom, een toekomstbeeld of visie in gedachten. Waarom lukt het dan niet om dat te bereiken?  Tijdens dit traject kijken we naar wat jij wilt bereiken en hangen we hier, desgewenst samen, doelen aan. Misschien heb jij altijd de wens gehad om een eigen zaak te starten of wil je graag verre reizen maken. Waarom die je dit dan niet? Wat houdt jou tegen?

Je kunt pas veranderen op het moment dat je over voldoende intrinsieke motivatie beschikt en je lichaam en geest daaraan toe is. Stel je bent super getrest en je lichaam staat in de "overleefstand", zul je onvoldoende groei ervaren en haak je voor het einde van dit traject af, dat willen we beide niet. Je kunt pas starten met dit traject als je een ontspannen lichaam en geest hebt. Ik kan je hierbij helpen, dit noemen we het pre-energie verhogende traject.

Wat kan ik verwachten van een pre- energie verhogend traject?

Als je graag je energie wilt verhogen en hoge trillingen wilt uitzenden en ontvangen zal je je lichaam hier klaar voor kunnen maken door mee te doen aan dit zogeheten voortraject.

Tijdens dit traject help ik je met beperkende overtuigingen en kijken we op holistische en energetische wijze naar jou lichaam en omgevingen. Soms is een reiki behandeling of massage gewenst om je te helpen met zaken waar je zelf niet direct invloed op denkt te hebben. Na ca. 2-3 weken ben je klaar om deel te nemen aan het energie verhogende traject.

Ben je klaar voor dit energie verhogende traject en wil je;

  • Je niet meer laten tegenhouden of belemmeren door oude trauma’s of vervelende herinneringen
  • Huidige patronen en gedrag nu echt een keer doorbreken
  • Niet meer op de automatische piloot naar je werk of onderneming en ben je klaar voor  promotie of meer klanten
  • Een gelukkig, rustig en liefdevol leven
  • Je droom naleven

Tijdens dit traject verhogen we je energie level en je vibratie. We kijken naar je limited beliefs, hoe je daar bent gekomen, hoe ze je dienen en zul je deze achter je laten. Ook kijken we naar je omgeving, welke invloed heeft je thuis situatie, hebben je vrienden, familie of je werk (omgeving) en collega's op jouw kijk op het leven. Wat heb jij nodig om maximaal te groeien om zo te bereiken wat je echt wil.

Je investering zorgt voor langdurige en positieve verandering, wees je daar bewust van ;-)

Kosten

Afhankelijk van jouw wensen, vragen, doelen en energieveld zal je een aantal behandelingen ondergaan tijdens dit traject. Deze behandelingen zijn altijd van te voren gezamenlijk afgestemd en zullen bijdragen aan het verhogen van je vibratie.  Vooraf is het dus niet te zeggen wat de kosten van een dergelijk traject zijn. 

Om je toch denkrichting te geven kan je denken aan dergelijke trajecten die variëren van 1 tot 6 maanden en de kosten hiervoor liggen tussen de € 555,- en  € 3333,-  

verandering begint bij jezelf

Met een intensiever en langer traject zul je uiteraard meer bereiken. Dit vraagt ook meer toewijding van ons beide. De kosten hiervan variëren zoals gezegd enorm en zijn dus niet op voorhand te bepalen.  Na het eerste gesprek kijken we samen wat je nodig hebt en wat je wilt bereiken. Ik heb meerdere samenwerkingspartners met diverse aandachtsgebieden. Een samenwerking gedurende het traject met een van hun is dus niet vreemd. Afhankelijk daarvan krijg je een op maat gemaakt prijsafspraak, waar we ons allebei prettig bij voelen.