Magische 3 daagse

Ik heb helemaal geen zin en tijd om 6 weken te werken aan mijn verleden, ik wil er NU vanaf.

Dit gedoe heeft me al teveel gekost, ik ben het zat om continu herinnert te worden aan vroeger en andere af te stoten en tegen hun te snauwen


Speciaal voor jou heb ik een geweldige oplossing!

De magische 3 daagse

Dit zijn 3 zeer intense dagen waarin we het "Dit ben ik" traject doorlopen inclusief intensieve begeleiding van mij. Je krijgt tussendoor opdrachten waarmee je aan de slag kunt gaan en we doen lichaamswerk zodat je niet alleen mentaal maar ook fysiek tot rust zult komen.

 

Om dit intense proces maximaal te benutten is het aan te raden om deze 3 dagen ergens anders te zijn dan thuis, je kunt denken aan een hotel hier in de buurt. Het is ook mogelijk om samen in bijvoorbeeld een huisje te zitten zodat de ervaring en begeleiding nog intenser zal zijn.

 

Blaas letterlijk jouw leven weer magie in, zet je innerlijke vuur weer aan en ervaar hoe het is om je zelfvertrouwen weer terug te hebben.

Voel hoe je blaakt van het zelfvertrouwen, weer rechtop loopt en beter slaapt, uitgerust wakker wordt en de wereld om je heen (misschien wel weer) door een roze bril kan bekijken.

 

Na deze 3 dagen, ben je bijna positief onherkenbaar voor je omgeving.

 

De partner van een klant zei na dit weekend: "Wie ben jij, en wat heb je gedaan met (naam)...." Hun relatie is sterker dan ooit en ook de kinderen zien dat hun moeder meer aanwezig is, meer lacht en geniet van het leven.


Samen ervaren en transformeren

Je kunt deze 3 dagen alleen doorbrengen met mij maar je kunt er ook voor kiezen om dit maximaal met 1 iemand anders te doen. Een vriendin, partner of familielid bijv.

 

De kracht van samen is dat je ervaringen kan uitwisselen en elkaar kan helpen op de soms moeilijke en intense momenten. *De sessies zijn vanwege privacy overwegingen wel individueel

 

Een ander voordeel van samen doen is dat je de kosten van de begeleiding kan delen.

 


Investering

Als je ervoor kiest om deze magische 3 daagse op locatie te doen dan komen deze kosten er natuurlijk wel nog bij. Je kunt hiervoor kiezen uit bijvoorbeeld een huisje in een vakantiepark of een hotel in de buurt. Het is echt heerlijk om er even tussen uit te zijn, misschien midden in de natuur of juist aan zee. 

 

De investering voor deze bijzondere en intense magische 3 daagse is voor 1 persoon 4350 euro. 

 

Als je dit traject deelt samen met iemand is de investering geen 8700 euro maar slechts 7900 euro


Spreekt dit jou aan?

En wil je zo snel als mogelijk aan de slag?

Neem dan contact op zodat we de mogelijkheden kunnen bespreken.