Aan de slag

 

De (seksuele) mishandeling heeft veel impact gehad op je leven tot nu toe.
Dit stopt vandaag, want je hebt de wens om je verdere toekomst hier niet
door te laten bepalen.

Herken je dit 

Je partner zegt; “kap er nou eens mee, nu weet ik het wel. Het is al zolang geleden, stap er nu eens overheen. Je hebt nu je eigen gezin, straks duw je mij ook nog eens weg, net als al die andere om je heen”. Dit is wat je hoort je als je over jouw traumatische verleden wilt praten. Hierdoor voel je je nog eenzamer, onbegrepen en alleen. Waarom snapt niemand je nou écht?

 

Door alle gedachten en jouw volle hoofd ben je veel aan het piekeren, slaap je slecht en sta je in de ochtend moe op. Hierdoor reageer je kribbig en geïrriteerd als je partner of kinderen iets aan je vragen. Als je ziet welke uitwerking jouw gedrag heeft op jouw gezin, voel je je schuldig en verdrietig. Hoe moet je dit nú weer goedmaken?

 

Door de aanwezige spanning krijg je steeds meer verschillende fysieke klachten zoals hoofdpijn, pijn in je nek en rug. In toenemende mate ben je angstig en onzeker. Je gaat naar de huisarts waar je vertelt wat jou allemaal is overkomen, die verwijst je naar een therapeut voor traumaverwerking. Enigszins verontwaardigd ga je naar huis. Je wordt op de wachtlijst gezet voor traumaverwerking. Toen je hoorde dat de wachttijd momenteel bijna een jaar is, voelde je de grond onder je voeten vandaan zakken, EEN JAAR!?, dat overleef ik nooit

 

Na een gezellige avond met je partner belanden jullie in bed voor een vrijpartij waar jullie allebei ontzettend zin in hebben. Je partner raakt je aan op een plek of op een manier waarbij jouw lichaam verstijft en je adem stokt. Voordat je het weet hebben jullie een woordenwisseling. Boos en verdrietig draai je je om en zeg je dat je gaat slapen. Je huilt stilletjes en vraagt je jezelf af wanneer dit rotgevoel nou eindelijk eens weggaat, je irriteert je mateloos.

 

Door je angsten en het gepieker schieten je gedachten alle kanten op en ben je minder geconcentreerd met je werk bezig. Dit valt op bij je collega’s en leidinggevende. Je hebt het idee dat ze meer op je letten en dit geeft een nog groter onveilig gevoel. Je wordt onzeker en hierdoor achterdochtig. Het lijkt wel of ze steeds meer over je praten. Als ze nu eens minder op je zouden letten, of gewoon eens naar je toe zouden komen om te vragen hoe het met je gaat, dan voel je je minder bekeken en een heel stuk veiliger.

 

Hoe zou het voor je zijn als

🧡Tijdens de gesprekken die je nu voert met je partner voel je begrip en geduld. Dit voelt erg fijn en het zorgt ervoor dat je weer die vlinders in je buik voelt. Hand in hand en bijna dansend gaan jullie samen een geweldige toekomst tegemoet.

 

🧡Je hebt een goede nachtrust en hierdoor sta je vaker vrolijk en uitgerust wakker. Je reageert liefdevol op de mensen die je dierbaar zijn. Dit geeft jou een fijn en gelukkig gevoel. Je hebt meer dan voldoende energie om alles te doen wat je voorheen zo graag deed.

 

🧡Je voelt je goed en hebt geen last meer hebt van al die vervelende lichamelijke klachten zoals  hoofdpijn, pijn in je nek en rug. Je bent blij dat die angst en onzekerheid ook verdwenen is. Nu kom je vrolijk, uitgerust en zonder pijn de dag door. Je bent thuis daar waar je partner en kinderen je omhelzen als ze je zien. Je voelt je geweldig!

 

🧡Jouw partner kan en mag je overal aanraken zonder dat je verstijfd. Je voelt je veilig bij hem en je kan onbezorgd en relaxt samen intiem zijn. Hier kan je je volledig aan overgeven en van genieten. Dit is wat je zo enorm gemist hebt.

 

J🧡e hebt geen angsten meer. Je hoofd is rustig en jouw concentratie is nog nooit zo goed geweest. Hierdoor ben je weer productief op je werk. Collega’s praten nog steeds over je maar nu op een positieve manier. Ze zien een waardevolle en hulpvaardige collega met verstand van zaken.Dat is allemaal mogelijk als je meedoet met het dit ben ik traject

Een bewezen en succesvol traject waarin je 7 weken lang wekelijks 1 op 1 sessies hebt. 

Bestaande o.a. uit;

 

Coach / begeleidingssessies

Tijdens deze sessies kijken we o.a. naar je eigen gedrag en je omgeving. Je zal de voordelen van het loslaten zien, voelen, merken en ervaren waardoor er ruimte voor positieve energie en groei ontstaat. Je ziet mogelijkheden en bent in staat dit te onderzoeken en hiermee aan de slag zal gaan. Gedurende de weken zal je merken dat je weer onbezorgd gelukkig kan zijn. 

 

Hypnotherapie sessies

Tijdens mijn hypnotherapie sessies ga je NIET in de herbeleving en toch ruimen we al jouw vervelende ervaringen op. Hoe tof is dit?! Dit zal ongetwijfeld vragen bij je oproepen, hoe dan? 

 

Wil je meer informatie klik dan hier

 

Hypnotherapie kan je het beste vergelijken met een diepe meditatie. In deze staat van bewustzijn kan je, naast het verwerken van jouw vervelende ervaring, werken aan bijv. verslavingen of gedrag waar je graag vanaf wilt zoals angsten of slecht slapen. 

Uiteraard kan je in deze staat van bewustzijn ook jouw positieve eigenschappen bekrachtigen zodat je weer gaat stralen en je zelfvertrouwen weer een boost krijgt. Door dit toegenomen zelfvertrouwen bereik je dingen die je niet / nooit had durven dromen.

 

1 Soulkey sessie

Als kers op de taart ontvang je een hypnose sessie van ca. 3 uur waarbij je je hogere zelf en je zielengroep vragen kunt stellen zoals; waarom ben ik hier op aarde en wat is mijn doel hier, wat heb ik nog te leren, hoe kan ik beter omgaan met ….  et cetera.

Na deze sessie ga je met veel antwoorden naar huis. Antwoorden en ervaring waarmee je verder aan de slag kunt in je persoonlijke ontdekking- en ontwikkelingsreis.

Check deze pagina voor meer informatie 

 

 

Aan het eind van dit 7 weken traject is jouw;.

🧡Traumatische gebeurtenis is verwerkt en dit heb je een plekje kunnen geven. Je voelt je vertrouwd en ontspannen met jezelf en je omgeving. Je hebt lol in het leven en geniet voluit zonder dat iets jou nog tegenhoudt om te genieten van wat de dag je brengt.

 

🧡Heerlijke rustige nachten waarna je in de ochtend uitgerust wakker wordt en geen kort lontje meer hebt. 

 

🧡Je hebt vertrouwen in jezelf en je partner. Je kunt nu genieten van een heerlijke vrijpartij. Je hebt geloof en vertrouwen in je eigen lichaam en je partner. Afleidende gedachten zoals  “ik hoop niet dat hij ….. doet” behoren tot het verleden.

 

🧡Als iemand naar je verleden vraagt, kan je vol vertrouwen, met een gerust hart en zonder heftige emoties hier rustig over praten. Je bent sterker dan ooit tevoren. 

 

Waar wacht je nog op? Van wie heb jij nog toestemming nodig?

Heb je goed gelezen wat hierboven allemaal staat?

 

Investering 

De investering voor dit zeer complete traject van 7 weken is  € 1295,- Met deze investering geef je jezelf echt een cadeau. Hier zal je de rest van je leven profijt van hebben.

 

Je kan dit bedrag ook in 2 termijnen betalen van € 650,-

 

In overleg met je werkgever kan dit traject ook door hen vergoed worden, wil je hier meer informatie over vraag het gerust

 

Testimonials

B.

Door mijn heftige jeugd bleef ik moeite houden met het vertrouwen van mensen. Dit traject heeft mij veel inzichten gegeven mede dankzij de fijne en goede begeleiding. Ik voelde mij echt vertrouwd en veilig bij Sonja.

 

 

J.

Na verschillende hulpverleners gezien te hebben was ik hier wel klaar mee. Niemand kon mij toch helpen. Totdat ik in gesprek kwam met Sonja. Ze doet haar werk op een oprechte en respectvolle wijze met veel aandacht voor mij. Sonja neemt de tijd, eventueel ook voor een stukje nazorg. Ik heb de sessies bij haar als waardevol en ondersteunend ervaren.

 

 

K.

Toen ik eindelijk mijn partner durfde te verlaten dacht ik dat ik verlost was van de mishandeling en verkrachtingen. Niets was minder waar. Natuurlijk slijt het gevoel wel en heb ik nu een fijn gezin met mijn man (waarmee ik al 15 jaar samen ben). De laatste tijd merkte ik dat mijn ex weer veel in mijn hoofd zat. Een bepaald liedje of reclame op tv bracht mij telkens weer terug.  Op aanraden van mijn man kwam ik bij Sonja terecht. Na afloop van het traject zei mijn man blij te zijn dat ze de oude “ik” weer terug heeft

 

S.

Het misbruik in mijn jeugd heeft ervoor gezorgd dat ik veel buiten mijn eigen lichaam leefde. Ik was er wel en ook weer niet. Ik ging stoïcijns door het leven.

Na dit traject kan ik mijn eigen kinderen en man de liefde en aandacht geven die zij verdienen. Nu voel ik opeens heel veel meer. Dat is gek, dit heb ik sinds mijn kinderjaren niet meer gehad. Het geeft een fijn gevoel in mijn lijf.

Veelgestelde vragen

Hoeveel tijd kost dit programma mij?

De tijdsinvestering hiervoor kost je gemiddeld tussen de 1 en de 4 uur per week. In deze tijd zit alle sessies en eventuele opdrachten bij inbegrepen

Waar en wanneer vinden de sessies plaats?

Wanneer wij samen tot een afspraak komen vinden de sessies plaats in mijn praktijk in Zoetermeer

Wanneer kan ik niet meedoen?

Ik zal afraden aan dit traject mee te doen als je onvoldoende gemotiveerd bent en niet iets wezenlijks  wil veranderen. Als jij 100% bereid bent jezelf open te stellen en te kijken naar de toekomst ben je geschikt, en anders verwijs ik je graag door naar een collega ;-)

Ik volg al een andere therapie

Dat is geen enkel probleem. Veel mensen die dit volgen hebben er ook een andere vorm van therapie naast. Wel is het handig om dit van te voren te bespreken bij zowel mij als de andere therapeut. Soms kan een intercollegiaal consult handig zijn om de stappen en voortgang te bespreken. Het is zeker niet noodzakelijk. Mocht dit nodig zijn stem ik dit altijd van te voren met je af.

Ik sta op de wachtlijst voor traumatherapie zoals EMDR kan ik dit traject dan volgen ?

Jazeker dit kan. Dit traject is zo krachtig dat sommige deelnemers zelfs de traumatherapie hebben kunnen annuleren.

Hoe kan ik iets verwerken als ik niet in de herbeleving hoef? Jij moet toch weten wat er gebeurd is

Dit is echt een misvatting. Door mij te vertellen wat er gebeurd is, of wanneer jij in de herbeleving gaat, zal je jezelf overladen met negatieve gedachten en emoties.

Er is een GEWELDIGE techniek waarbij je dit echt niet hoeft te doen. Door in een positieve flow te blijven zijn er namelijk ook minder sessies nodig dan bij bijvoorbeeld EMDR. Het bijkomende voordeel is dat het ook meer bagage opruimt. De methodiek heeft bewezen dat je niet alleen het trauma opruimt waarvoor jij nu bij mij komt. Ook andere gebeurtenissen die je niet fijn vond in het verleden worden opgeruimd.

Kan het traject ook langer of korter duren?

Het traject is altijd minimaal 7 weken. Deze weken zijn nodig om een verandering te kunnen realiseren. In sommige gevallen komen we samen tot de conclusie dat we de sessies uitspreiden over meer dan 7 weken.

Kan ik in termijnen betalen?

Ja dit kan zeker.

Je kan in 2 termijnen betalen. De trajecten die minimaal 4 maanden duren kan je betalen vanaf 3 termijnen

Mag ik dit traject volgen via mijn werkgever?

Natuurlijk mag dit. Op verzoek maak ik een offerte voor je werkgever en/of arbodienst die je daar kan bespreken. Bij wederzijds goedvinden zullen zij de factuur dan ontvangen. Zodra deze betaald is kunnen wij starten met het traject.

Ik heb een vraag die er niet tussen staat

Het kan altijd voorkomen dat jouw vraag er niet tussen staat. Mail me die gerust of vraag een gratis gesprek aan, dan neem ik graag 30 minuten de tijd om je vragen rustig te beantwoorden