Jouw verleden heeft nog steeds veel impact op je leven. 
Dit stopt vandaag, want je hebt besloten om vanaf
nu gelukkig te zijn.


Jij herkend dit vast en zeker!


Je partner zegt; “kap er nou eens mee, nu weet ik het wel. Het is al zolang geleden, stap er nu eens overheen. Je hebt nu ons toch, straks duw je mij ook nog eens weg, net als al die andere om je heen”. Dit is wat je hoort je als je over jouw verleden wilt praten. Hierdoor voel je je nog eenzamer, onbegrepen en alleen. Waarom snapt niemand je nou écht?

 

Door alle gedachten en jouw volle hoofd ben je veel aan het piekeren, slaap je slecht en sta je in de ochtend moe op. Hierdoor reageer je kribbig en geïrriteerd als je partner of kinderen iets aan je vragen. Als je ziet welke uitwerking jouw gedrag heeft op jouw gezin, voel je je schuldig en verdrietig. Hoe moet je dit nú weer goedmaken?

 

Door de aanwezige spanning krijg je steeds meer verschillende fysieke klachten zoals hoofdpijn, misselijkheid, buikpijn, pijn in je nek en/ of rug. In toenemende mate ben je angstig en onzeker. Je gaat naar de huisarts waar je vertelt wat jou allemaal is overkomen, die verwijst je naar een therapeut voor traumaverwerking. 

 

Door je angsten en het gepieker schieten je gedachten alle kanten op en ben je minder geconcentreerd met je werk bezig. Dit valt op bij je collega’s. Je hebt het idee dat ze meer op je letten en dit geeft een nog groter onveilig gevoel. Je wordt onzeker en hierdoor achterdochtig. 


Ik wil gelukkig zijn!


๐Ÿ’œTijdens de gesprekken die je nu voert met je partner voel je begrip en geduld. Dit voelt erg fijn en het zorgt ervoor dat je weer die vlinders in je buik voelt. Hand in hand en bijna dansend gaan jullie samen een geweldige toekomst tegemoet.

 

๐Ÿ’œJe hebt een goede nachtrust en hierdoor sta je vaker vrolijk en uitgerust wakker. Je reageert liefdevol op de mensen die je dierbaar zijn. Dit geeft jou een fijn en gelukkig gevoel. Je hebt meer dan voldoende energie om alles te doen wat je voorheen zo graag deed.

 

๐Ÿ’œJe voelt je goed en hebt geen last meer hebt van al die vervelende lichamelijke klachten zoals hoofdpijn, misselijkheid, buikpijn, pijn in je nek en rug. Je bent blij dat die angst en onzekerheid ook verdwenen is. Nu kom je vrolijk, uitgerust en zonder pijn de dag door. Je bent thuis daar waar je partner en kinderen je omhelzen als ze je zien. Je voelt je geweldig!

 

๐Ÿ’œJe hebt geen angsten meer. Je hoofd is rustig en jouw concentratie is nog nooit zo goed geweest. Hierdoor ben je weer productief op je werk. Collega’s praten nog steeds over je maar nu op een positieve manier. Ze zien een waardevolle en hulpvaardige collega met verstand van zaken.

 

๐Ÿ’œJe ervaart weer de lol in het leven, je voelt je zelfverzekerd en dit straal je in alles uit.

 

wij  zijn blij na therapie van Groei&Meer

Dit is allemaal mogelijk als je meedoet met het;
Dit ben ik traject


Een bewezen en succesvol traject waarin je 6 weken lang wekelijks 1 op 1 sessies hebt in Zoetermeer (of online)

Bestaande o.a. uit; 

Coach / begeleidingssessies

Tijdens deze sessies kijken we o.a. naar je eigen gedrag en je omgeving. Je zal de voordelen van het loslaten zien, voelen, merken en ervaren waardoor er ruimte voor positieve energie en groei ontstaat. Je ziet mogelijkheden en bent in staat dit te onderzoeken en hiermee aan de slag zal gaan. Gedurende de weken zal je merken dat je weer onbezorgd gelukkig kan zijn.  Mensen die je voor zijn gegaan geven aan een lichter en positiever gevoel te ervaren en dat al na enkele sessies. 

 

De sessies duren tussen de 1 en de 3,5 uur. Wanneer we de sessies plannen bespreken we de duur van de sessies zodat jij hier ruim de tijd voor kunt nemen. 

Hypnotherapie in Zoetermeer  (of online)

Tijdens mijn hypnotherapie sessies ga je NIET in de herbeleving en toch ruimen we al jouw vervelende ervaringen op. Hoe tof is dit?! Dit zal ongetwijfeld vragen bij je oproepen, hoe dan? 

 


Aan het eind van deze 6 sessies is jouw...


๐Ÿ’œVervelende gebeurtenis en / of situatie uit het verleden verwerkt. Je voelt je vertrouwd en ontspannen met jezelf en je omgeving. Je hebt lol in het leven en geniet voluit zonder dat iets jou nog tegenhoudt om te genieten van wat de dag je brengt.

 

๐Ÿ’œHeerlijke rustige nachten waarna je in de ochtend uitgerust wakker wordt en geen kort lontje meer hebt. 

 

๐Ÿ’œAls iemand naar je verleden vraagt, kan je vol vertrouwen, met een gerust hart en zonder heftige emoties hier rustig over praten. Je bent sterker dan ooit tevoren. 

 

๐Ÿ’œJe voelt je positiever, zelfverzekerder, energieker, lichter, vrolijker en staat meer open voor en in het contact met anderen. 

 

๐Ÿ’œDe kracht en liefde van en voor jezelf heb je hervonden en dit straal je uit naar alles en iedereen.

 

  Heb je goed gelezen wat hierboven allemaal staat?

Waar wacht je nog op? Van wie heb jij nog toestemming nodig?

 

 


Geluk door groei&meer

Investeer in jezelf


De investering voor dit zeer complete traject van 6 weken is € 1750,-  Je kan dit bedrag ook in 2 termijnen betalen van € 885,-

 

Met deze investering geef je jezelf echt een cadeau. Hier zal je de rest van je leven profijt van hebben.

 

Wist je dat dit traject vaak ook vergoedt wordt door de werkgever?

 


Testimonials


ervaring Groei & Meer
Ervaring Groei&Meer
Ervaring werken met Sonja

 

Brian C.

Door mijn heftige jeugd bleef ik moeite houden met het vertrouwen van mensen. Dit traject heeft mij veel inzichten gegeven mede dankzij de fijne en goede begeleiding. Ik voelde mij echt vertrouwd en veilig bij Sonja.

 

José.

Na verschillende hulpverleners gezien te hebben was ik hier wel klaar mee. Niemand kon mij toch helpen. Totdat ik in gesprek kwam met Sonja. Ze doet haar werk op een oprechte en respectvolle wijze met veel aandacht voor mij. Sonja neemt de tijd, eventueel ook voor een stukje nazorg. Ik heb de sessies bij haar als waardevol en ondersteunend ervaren.

 

Kiara van Aggelen.

Toen ik eindelijk mijn partner durfde te verlaten dacht ik dat ik verlost was van de mishandeling en verkrachtingen. Niets was minder waar. Natuurlijk slijt het gevoel wel en heb ik nu een fijn gezin met mijn man (waarmee ik al 15 jaar samen ben). De laatste tijd merkte ik dat mijn ex weer veel in mijn hoofd zat. Een bepaald liedje of reclame op tv bracht mij telkens weer terug.  Op aanraden van mijn man kwam ik bij Sonja terecht. Na afloop van het traject zei mijn man blij te zijn dat hij de oude “ik” weer terug heeft

 

S.

Het misbruik in mijn jeugd heeft ervoor gezorgd dat ik veel buiten mijn eigen lichaam leefde. Ik was er wel en ook weer niet. Ik ging stoïcijns door het leven. Na dit traject kan ik mijn eigen kinderen en man de liefde en aandacht geven die zij verdienen. Nu voel ik opeens heel veel meer. Dat is gek, dit heb ik sinds mijn kinderjaren niet meer gehad. Het geeft een fijn gevoel in mijn lijf.

 


Heb jij geen zin en of tijd om dit 6 weken traject te doorlopen? Wil je -NU- van je verleden af omdat het je al teveel heeft gekost en je dagelijks tegen jezelf aanloopt?

Dan is de magische 3 daagse voor jou de oplossing 


Veel gestelde vragen


Hoeveel tijd kost dit programma mij?

De tijdsinvestering hiervoor kost je gemiddeld tussen de 1 en de 4 uur per week. In deze tijd zit alle sessies en eventuele opdrachten inbegrepen

Waar en wanneer vinden de sessies plaats?

Wanneer wij samen tot een afspraak komen vinden de sessies plaats in mijn praktijk in Zoetermeer. In sommige situaties kunnen bepaalde sessies ook online plaatsvinden

Wanneer kan ik niet meedoen?

Ik zal afraden aan dit traject mee te doen als je onvoldoende gemotiveerd bent en niet iets wezenlijks wil veranderen. Als jij 100% bereid bent jezelf open te stellen en te kijken naar de toekomst ben je geschikt, en anders verwijs ik je graag door naar een collega ;-)

Ik volg al een andere therapie

Dat is geen enkel probleem. Veel mensen die dit volgen hebben er ook een andere vorm van therapie naast. Wel is het handig om dit van te voren te bespreken bij zowel mij als de andere therapeut. Soms kan een intercollegiaal consult handig zijn om de stappen en voortgang te bespreken. Het is zeker niet noodzakelijk. Mocht dit nodig zijn stem ik dit altijd van te voren met je af.

Ik sta op de wachtlijst voor traumatherapie zoals EMDR kan ik dit traject dan volgen ?

Jazeker dit kan. Dit traject is zo krachtig dat sommige deelnemers zelfs de traumatherapie hebben kunnen annuleren.

Hoe kan ik iets verwerken als ik niet in de herbeleving hoef? Jij moet toch weten wat er gebeurd is

Dit is echt een misvatting. Door mij te vertellen wat er gebeurd is, of wanneer jij in de herbeleving gaat, zal je jezelf overladen met negatieve gedachten en emoties.

Er is een GEWELDIGE techniek waarbij je dit echt niet hoeft te doen. Door in een positieve flow te blijven zijn er namelijk ook minder sessies nodig dan bij bijvoorbeeld EMDR. Het bijkomende voordeel is dat het ook meer bagage opruimt. De methodiek heeft bewezen dat je niet alleen het trauma opruimt waarvoor jij nu bij mij komt. Ook andere gebeurtenissen die je niet fijn vond in het verleden worden opgeruimd.

Kan het traject ook langer of korter duren?

Het traject is altijd 6 sessies. Deze sessies zijn nodig om een verandering te kunnen realiseren. Wil je je meer en verder ontwikkelen zijn er een aantal vervolg programma's waar ik je graag meer over vertel aan het einde van het traject

Kan ik in termijnen betalen?

Ja dit kan zeker.

Je kan in 2 termijnen betalen. De trajecten die minimaal 4 maanden duren kan je betalen in 3 termijnen

Mag ik dit traject volgen via mijn werkgever?

Natuurlijk mag dit. Op verzoek maak ik een offerte voor je werkgever en/of arbodienst die je daar kan bespreken. Bij wederzijds goedvinden zullen zij de factuur dan ontvangen. Zodra deze betaald is kunnen wij starten met het traject.

Ik heb een vraag die er niet tussen staat

Het kan altijd voorkomen dat jouw vraag er niet tussen staat. Mail me die gerust of vraag een gesprek aan, dan neem ik graag 30 minuten de tijd om je vragen rustig te beantwoorden